Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
  • Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep
  • MASTERS OF LXRY 2018 – EEN GENIUS EDITION MASTERS OF LXRY 2018 – EEN GENIUS EDITION
  • Nieuw; Dyson Pure Hot+Cool verwarmende luchtreinigingsventilator Nieuw; Dyson Pure Hot+Cool verwarmende luchtreinigingsventilator
ladygadgets

Braun roept Satin Pro en Satin Hair Colour föhns terug

Braun roept uit voorzorg en op eigen initiatief Satin Pro en Satin Hair Colour haardrogers terug.

braun

Braun kodingt aan dat het uit voorzorg de Braun Satin Pro en Braun Satin Hair Colour haardrogers, geproduceerd tussen april 2007 en november 2008, op eigen initiatief terugroept. Het betreft geen enkele ander(e) Braun haardroger of haarverzorgingsapparaat, dus klanten kunnen deze in alle vertrouwen blijven gebruiken.

Braun start deze terugroepactie omdat een klein aantal van de haardrogers uit deze productieperiode niet voldoet aan de kwaliteitsnormen van Braun en een veiligheidsrisico kan inhouden als de gebruiksinstructies niet worden opgevolgd. Dit houdt in dat er een klein risico is op kortsluiting, oververhitting en brand in de betreffende haardroger indien de stekker in een heel vochtige omgeving in het stopcontact blijft zitten. Zelfs wanneer hij is uitgeschakeld. Consumenten die vaststellen dat ze een van de betreffende haardrogers hebben, worden daarom verzocht om de haardroger onmiddellijk uit het stopcontact te halen en niet meer te gebruiken.

De Braun haardrogers die worden teruggeroepen hebben het producttypenummer ‘3549’ met productiecode ‘701’ tot en met ‘851’. Het producttypenummer staat op de handgreep  van de haardroger en de productiecode staat op het rooster dat u op het apparaat vindt, als u het beschermingsfilter achteraan verwijdert.

Om de productiecode te identificeren, worden de volgende drie stappen gevolgd:
1.       Identificeer het producttype ‘3549’ geprint in het ‘Type Panel’ op de handgreep.

2.      Zet het apparaat uit en haal de stekker uit het stopcontact. Verwijder het beschermkapje op de achterzijde van de haardroger.

3.       Identificeer de productiecode van ‘701’ tot en met ‘851’ die op het inlaatluchtrooster staat (het kan nodig zijn om het rooster eerst schoon te maken met een DROGE doek)

Consumenten die een productiecode van ‘701′ tot en met ‘851’ aantreffen, kunnen contact opnemen met de klantenservice via het gratis telefoonnummer 0800 – 22 55 636. Zij ontvangen dan meer informatie over hoe hun apparaat kan worden vervangen. Met deze vrijwillige terugroepactie uit voorzorg benadrukt Braun de inzet om de hoogste kwaliteitsnormen na te streven voor zijn producten en zo consumenten over de hele wereld tevreden te stellen. Braun verontschuldigt zich voor het eventuele ongemak als gevolg van deze terugroepactie.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?