You are here: Home » Accessoires » Gadget Test: Netbook MSI U135

Gadget Test: Netbook MSI U135

geschreven door Constance

Zoals ik 2 weken al schreef heb ik een netbook van MSI thuis gekregen voor een uitgebreide test.

msi u135

Ik ben nu 14 dagen verder en ik vind het toch wel erg jammer dat de MSI U135 mijn huis moet gaan verlaten want ik zou hem/haar het liefste houden. Aangezien ik veel op reis ben heb ik een aantal jaren geleden de allereerste versie van de Asus Eee PC aangeschaft en deze is op zich prima maar je merkt nu toch wel veel verschil met de netbooks met een groter scherm en een ‘normaal’ toetsenbord. Het typt en kijkt allemaal net even wat beter waardoor je gemakkelijker langer kunt werken.

De MSI U135 draait op Windows 7 en dat werkt voor mij helemaal prima. Ik vind wel dat het best een tijdje duurt voordat de U135 is opgestart, maar ik ben dan ook wel een ongeduldig typje. Als je draadloos wilt werken moet je dit even aanzetten (de 1e keer heb ik me een ongeluk gezocht naar het wifi knopje) maar dat is ook een kwestie van wennen en ik kreeg behoorlijk wat signalen bij mij in de buurt te zien. Ook met de webcam kan je allerlei leuke dingen uithalen, zoals een leuk kadertje om je hoofd. En de afgelopen dagen hebben we (eindelijk) eens wat zonnestralen gekregen en heb ik ook in mijn tuin zitten werken en het LED scherm houdt een perfect beeld, zelfs in de felle zon! En de MSI U135 is prima met 1 hand op te tillen en te verplaatsen en de batterij hield het bij mij ong. 7 uur vol, toen moest ie toch wel weer aan de lader. En op het bureaublad staat een tool waarbij je in 1 keer kan kiezen welke browser je wilt gebruiken, super handig.

Het is dat ik nog niet toe ben aan een nieuw netbook (beetje zonde van het geld om er nog maar eentje bij te kopen, voor de heb) maar als ik een netbook zou moeten aanschaffen dan is de MSI U135 een hele goede en voordelige keuze want er zit alles op en aan wat een netbook nodig heeft.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com