You are here: Home » Fashion » Corrigerend ondergoed voor mannen

Corrigerend ondergoed voor mannen

geschreven door Constance

Zoals jullie weten heeft Maidenform een complete lijn met corrigerend ondergoed voor vrouwen en hierop inhakend zijn er nu de Equmen shirts en shorts en deze zijn voor mannen!

equmen

Je krijgt, volgens Equmen, door het dragen van de shirts een beter postuur, je bierbuikje is minder zichtbaar en het shirt biedt veel steun en schijnt zelfs eventuele rugklachten helpt voorkomen. Het shirt is gemaakt van ‘vochtregulerende’ materialen en is daardoor ook geschikt om in te sport en. En niet alleen het buikje kan worden verdoezeld maar dmv. de shorts zien de mannenbillen er gelijk steviger en strakker uit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com