You are here: Home » Shoppen » Kortingsactie bij Royalty-Fashion

Kortingsactie bij Royalty-Fashion

geschreven door Constance

Ik heb jullie al eerder attent gemaakt op de online shop van Royalty-Fashion.

royaltyfashion

Royalty-Fashion heeft een grote collectie jurken, tuniekjes, tops en andere accessoires in haar collectie en allemaal heel voordelig en betaalbaar. En elke maand staat er een volledig nieuwe collectie op de website.  Nu mag shoppen.blogo.nl, namens Royalty-Fashion, al haar lezeressen 10% korting geven op de gehele collectie (ook op de ‘sale-items’)! En deze kortingsactie loopt t/m 31 mei as.

Vermeld bij je bestelling de kortingscode Royaltyfashion10 en de korting wordt gelijk verrekend. Je betaalt bij Royalty-Fashion geen verzendkosten, alles wordt verpakt in een cadeauverpakking en je hebt je bestelling binnen 1 werkdag in huis, aangezien alles op voorraad is. En als je je inschrijft voor de nieuwsbrief word je ook regelmatig op de hoogte gehouden van alle aanbiedingen en winacties.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com