Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Voordelig uiteten met RestaurantKaart Voordelig uiteten met RestaurantKaart
  • Het IENS festival is gestart en eet met 50% korting Het IENS festival is gestart en eet met 50% korting
  • GooischeFrutsels Feestdagen sale GooischeFrutsels Feestdagen sale
  • Bespaar met Cashback shoppen Bespaar met Cashback shoppen
  • Korting bij Balanzs Juice Cleanse Korting bij Balanzs Juice Cleanse
  • Brandinvites, nu ook in Nederland Brandinvites, nu ook in Nederland
shoppen

Kortingsactie bij Royalty-Fashion

Ik heb jullie al eerder attent gemaakt op de online shop van Royalty-Fashion.

royaltyfashion

Royalty-Fashion heeft een grote collectie jurken, tuniekjes, tops en andere accessoires in haar collectie en allemaal heel voordelig en betaalbaar. En elke maand staat er een volledig nieuwe collectie op de website.  Nu mag shoppen.blogo.nl, namens Royalty-Fashion, al haar lezeressen 10% korting geven op de gehele collectie (ook op de ‘sale-items’)! En deze kortingsactie loopt t/m 31 mei as.

Vermeld bij je bestelling de kortingscode Royaltyfashion10 en de korting wordt gelijk verrekend. Je betaalt bij Royalty-Fashion geen verzendkosten, alles wordt verpakt in een cadeauverpakking en je hebt je bestelling binnen 1 werkdag in huis, aangezien alles op voorraad is. En als je je inschrijft voor de nieuwsbrief word je ook regelmatig op de hoogte gehouden van alle aanbiedingen en winacties.