Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
shoppen

DKNY CandyApples

DKNY heeft wederom 3 nieuwe geuren geïntroduceerd en deze zijn geïnspireerd op de zgn. CandyApple die je overal in New York kunt kopen. Je bijt in zoete snoepkorst, maar daarna proef je een lekkere appel.

dkny

De 3 CandyApple geuren zijn dan ook verpakt in een Be Delicious appel, in de kleur van de smaak. De groene appel heet Sweet Caramel en is een combinatie van fruit, bloemen en caramel. De rode appel (Ripe Raspberry) is lekker fris door limoen, appel, frambozen en pioenrozen en de paarse Juicy Berry appel bestaat uit bessen, peren, lychee en rozenblaadjes. Vanaf begin juni kan je terecht bij de parfumeriewinkel voor deze limited editions.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?