You are here: Home » Gadgets » DKNY CandyApples

DKNY CandyApples

geschreven door Constance

DKNY heeft wederom 3 nieuwe geuren geïntroduceerd en deze zijn geïnspireerd op de zgn. CandyApple die je overal in New York kunt kopen. Je bijt in zoete snoepkorst, maar daarna proef je een lekkere appel.

dkny

De 3 CandyApple geuren zijn dan ook verpakt in een Be Delicious appel, in de kleur van de smaak. De groene appel heet Sweet Caramel en is een combinatie van fruit, bloemen en caramel. De rode appel (Ripe Raspberry) is lekker fris door limoen, appel, frambozen en pioenrozen en de paarse Juicy Berry appel bestaat uit bessen, peren, lychee en rozenblaadjes. Vanaf begin juni kan je terecht bij de parfumeriewinkel voor deze limited editions.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com