You are here: Home » Gadget nieuws » Philips broodbakmachine

Philips broodbakmachine

geschreven door Constance

Er is 1 apparaat dat nog steeds niet bij op het aanrecht mag staan, en dat is de broodbakmachine! Testman vindt zo’n machine nl. klinkklare onzin, en dat terwijl ik toch best wel heel erg graag een broodbakkabouter in huis wil hebben. Enfin, hier is het laatste woord nog niet over gezegd.

broodbakmachine

Philips heeft 2 nieuwe broodbakmachines geïntroduceerd:de Viva en de Pure Essentials. Beide machines hebben handige functies zoals een signaal waardoor je weet dat je ingrediënten moet toevoegen. Ook kan je allerlei kruiden, fruit of rozijnen in je brooddeeg en krijgt je broodje een mooie bruine korst. Er zijn 14 programma’s voor het maken van oa. stokbrood, brioches, volkorenbrood en zelfs glutenvrije boterhammen. Ook kan je je eigen confituur maken, zodat je niet alleen lekker brood hebt, maar ook nog eens eigengemaakte jam op dat brood! Pizzabodems, gebak en pasta zijn ook een fluitje van een cent. En met de Pure Essentials broodbakmachine kan je zelfs je brood customizen, dmv. een special design of met de hulp van de vormen van de Multi-bread Shaper accessoire. Natuurlijk zijn beide modellen ook uitgerust met een programmeerbare startfunctie, dus als je ’s ochtends opstaat heb je lekker vers brood of ’s avond, na het werk, is je stokbrood al klaar.

Misschien moet ik anders toch eens proberen om een broodbakmachine als gadget test thuis gestuurd te krijgen, en wie weet kan Testman dan ook niet meer zonder. (Zo is het nl. ook gegaan met mijn Maggimix keukenmachine.)Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com