You are here: Home » Beauty » CHI stijltang voor je haar

CHI stijltang voor je haar

geschreven door Constance

Het bekende merk CHI heeft een nieuwe haarstijltang in de collectie geintroduceert: de CHI Limited Edition Formal Attire Collection.

doos chi

Deze stijltang is helemaal wit en de handvatten zijn bezet met kristallen. Als je de CHI haarstijltang gebruikt blijft, dmv. de CHI 44 technologie, het vochtgehalte van je haar op peil en je haar blijft gezond en krijgt een schitterende glans. Tevens zit er in doos bij de stijltang ook de CHI Pinstripe Shrimp All in One Clipper and Trimmer. Deze is speciaal voor de mannen die hun hoofd regelmatig kort scheren. Dus eigenlijk het ideale Vaderdag- en/of Moederdagcadeau! Zowel hij als jij worden lekker verwend.chi stijltang

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com