You are here: Home » Columns » Happylights in Antwerpen

Happylights in Antwerpen

geschreven door Constance

mobielfoto's 022 (2)

Deze week was ik in Antwerpen. Tijdens mijn winkeltocht kwam ik in de Blauwmoezelstraat het uitnodigende winkel tegen van Happy Lights.Geinspireerd door  fascinerende reizen zijn de ” Happylights” ontstaan. Het zijn lichtgevende slingers van magisch gekleurde bollen.

 De bollen zijn vervaardigd van gekleurd katoendraad en er zit een klein gaatje in waardoor de lichtslinger kan worden getrokken. De diameter van de bollen is ongeveer 6 á 7 cm. Er zijn 3 maten lichtslingers verkrijgbaar voor resp., 20, 35 en 50 bollen.

images

In de winkel in Antwerpen zijn alle kleuren bollen te krijgen en je kunt de slinger helemaal zelf samenstellen. Je kunt de bollen ophangen, maar je kunt ze ook neerleggen. In een platte schaal op tafel, slingerend in een boekenkast, maar ook in een glazen pot komen ze heel mooi uit.

De bollen nodigen uit om een persoonlijk licht in huis te brengen!

 Ruth en Hendrik (de ontwerpers) hebben door hun vele reizen slingers samengesteld die doen denken aan de kleurenpracht van vreemde continenten. Deze favoriete slingers kun je op de website bezichtigen.

In de winkel zijn ook grote bollen te koop in 3 verschillende maten. Deze bollen kun je bijvoorbeeld met meerdere tegelijk aan het plafond hangen. Kortom neem eens een kijkje op de website en laat je inspireren door de vele mogelijkheden! Je kunt ook via de website je eigen favoriete slinger samenstellen en bestellen. De happylights zijn in enkele winkels in Nederland te koop.

 Ben je in Antwerpen, ga dan zeker een kijkje nemen in het winkeltje naast de grote kathedraal. Milou Visser, Interieur Tipgever Flevoland e/o

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Led Sfeerverlichting 25 oktober 2010 - 22:34

Is deze sfeerverlichtig ook met led verkrijgbaar? Groet! Alex

Reageer
Led Sfeerverlichting 25 oktober 2010 - 22:34

Is deze sfeerverlichtig ook met led verkrijgbaar? Groet! Alex

Reageer
Led Sfeerverlichting 25 oktober 2010 - 22:34

Is deze sfeerverlichtig ook met led verkrijgbaar? Groet! Alex

Reageer
Milou Visser 27 oktober 2010 - 14:18

Reactie van Ruth van Happylights…Nee, voorlopig niet want dan krijg je niet het gezellige effect dat er nu is.

Reageer
Milou Visser 27 oktober 2010 - 14:18

Reactie van Ruth van Happylights…Nee, voorlopig niet want dan krijg je niet het gezellige effect dat er nu is.

Reageer
Milou Visser 27 oktober 2010 - 14:18

Reactie van Ruth van Happylights…Nee, voorlopig niet want dan krijg je niet het gezellige effect dat er nu is.

Reageer
kiara 2 januari 2011 - 14:48

hoeveel kost ie en is hij ook in het paars of roze

Reageer
kiara 2 januari 2011 - 14:48

hoeveel kost ie en is hij ook in het paars of roze

Reageer
Constance 2 januari 2011 - 17:47

Kiara, helaas is er weinig bekend vwb prijzen en kleuren want hij is nog steeds niet beschikbaar. Zoals het er nu naar uitziet komt ie in maart van dit jaar en in Japan komt ie in de kleur turkoois, rood en zwart.

Reageer
Constance 2 januari 2011 - 17:47

Kiara, helaas is er weinig bekend vwb prijzen en kleuren want hij is nog steeds niet beschikbaar. Zoals het er nu naar uitziet komt ie in maart van dit jaar en in Japan komt ie in de kleur turkoois, rood en zwart.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com