Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur
  • IKEA inspireert haar wintercollectie op IJsland IKEA inspireert haar wintercollectie op IJsland
  • Vanaf vandaag eet je buiten met IKEA Vanaf vandaag eet je buiten met IKEA
  • IKEA tovert je balkon om tot een zomerse oase IKEA tovert je balkon om tot een zomerse oase
  • Sengled Pulse Link verbindt licht en geluid Sengled Pulse Link verbindt licht en geluid
wonen

Happylights in Antwerpen

mobielfoto's 022 (2)

Deze week was ik in Antwerpen. Tijdens mijn winkeltocht kwam ik in de Blauwmoezelstraat het uitnodigende winkel tegen van Happy Lights.Geinspireerd door  fascinerende reizen zijn de ” Happylights” ontstaan. Het zijn lichtgevende slingers van magisch gekleurde bollen.

 De bollen zijn vervaardigd van gekleurd katoendraad en er zit een klein gaatje in waardoor de lichtslinger kan worden getrokken. De diameter van de bollen is ongeveer 6 á 7 cm. Er zijn 3 maten lichtslingers verkrijgbaar voor resp., 20, 35 en 50 bollen.

images

In de winkel in Antwerpen zijn alle kleuren bollen te krijgen en je kunt de slinger helemaal zelf samenstellen. Je kunt de bollen ophangen, maar je kunt ze ook neerleggen. In een platte schaal op tafel, slingerend in een boekenkast, maar ook in een glazen pot komen ze heel mooi uit.

De bollen nodigen uit om een persoonlijk licht in huis te brengen!

 Ruth en Hendrik (de ontwerpers) hebben door hun vele reizen slingers samengesteld die doen denken aan de kleurenpracht van vreemde continenten. Deze favoriete slingers kun je op de website bezichtigen.

In de winkel zijn ook grote bollen te koop in 3 verschillende maten. Deze bollen kun je bijvoorbeeld met meerdere tegelijk aan het plafond hangen. Kortom neem eens een kijkje op de website en laat je inspireren door de vele mogelijkheden! Je kunt ook via de website je eigen favoriete slinger samenstellen en bestellen. De happylights zijn in enkele winkels in Nederland te koop.

 Ben je in Antwerpen, ga dan zeker een kijkje nemen in het winkeltje naast de grote kathedraal. Milou Visser, Interieur Tipgever Flevoland e/o