Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De feestdagen IKEA collectie De feestdagen IKEA collectie
  • Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis
  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur
wonen

Happylights in Antwerpen

mobielfoto's 022 (2)

Deze week was ik in Antwerpen. Tijdens mijn winkeltocht kwam ik in de Blauwmoezelstraat het uitnodigende winkel tegen van Happy Lights.Geinspireerd door  fascinerende reizen zijn de ” Happylights” ontstaan. Het zijn lichtgevende slingers van magisch gekleurde bollen.

 De bollen zijn vervaardigd van gekleurd katoendraad en er zit een klein gaatje in waardoor de lichtslinger kan worden getrokken. De diameter van de bollen is ongeveer 6 á 7 cm. Er zijn 3 maten lichtslingers verkrijgbaar voor resp., 20, 35 en 50 bollen.

images

In de winkel in Antwerpen zijn alle kleuren bollen te krijgen en je kunt de slinger helemaal zelf samenstellen. Je kunt de bollen ophangen, maar je kunt ze ook neerleggen. In een platte schaal op tafel, slingerend in een boekenkast, maar ook in een glazen pot komen ze heel mooi uit.

De bollen nodigen uit om een persoonlijk licht in huis te brengen!

 Ruth en Hendrik (de ontwerpers) hebben door hun vele reizen slingers samengesteld die doen denken aan de kleurenpracht van vreemde continenten. Deze favoriete slingers kun je op de website bezichtigen.

In de winkel zijn ook grote bollen te koop in 3 verschillende maten. Deze bollen kun je bijvoorbeeld met meerdere tegelijk aan het plafond hangen. Kortom neem eens een kijkje op de website en laat je inspireren door de vele mogelijkheden! Je kunt ook via de website je eigen favoriete slinger samenstellen en bestellen. De happylights zijn in enkele winkels in Nederland te koop.

 Ben je in Antwerpen, ga dan zeker een kijkje nemen in het winkeltje naast de grote kathedraal. Milou Visser, Interieur Tipgever Flevoland e/o

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?