Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie
  • Bugaboo introduceert de reistrolley Bugaboo Boxer Bugaboo introduceert de reistrolley Bugaboo Boxer
  • Test; Case Logic Intrata laptoptas Test; Case Logic Intrata laptoptas
  • Test; Case Logic rugzak en laptop tas Test; Case Logic rugzak en laptop tas
  • Case Logic lanceert nieuwe laptoprugzak en laptoptas Case Logic lanceert nieuwe laptoprugzak en laptoptas
  • Bluelounge Laptop Tote, gemaakt van PET flessen Bluelounge Laptop Tote, gemaakt van PET flessen
ladygadgets

Laptop tas

Zoals jullie gisteren hebben kunnen lezen was ik afgelopen maandag bij Ikea (waar het een gekkenhuis was, want het was de 1e maandag in de meivakantie en het regende pijpenstelen, dus iedereen naar Ikea met de kids), en daar heb ik niet alleen die handige en leuke laptop tafels gezien maar ook nog een hele voordelige en mooie laptop tas.

ikea laptoptas

In de tassenserie Upptäcka zitten 3 laptop tassen, 2 modellen zijn meer geschikt voor heren (de documententas en de schoudertas) terwijl de laptop tas toch meer een damesmodel is. Je kunt de Upptäcka serie uitbreiden met een handbagage trolley (helaas alleen in het zwart leverbaar, evenals de documententas en de schoudertas) en een weekendtas. De laptop tas en de weekendtas zijn er ook in het roze/rood en felgroen. En als je Ikea Family lid bent krijg je ook nog eens een lekkere korting op de tassen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?