You are here: Home » Accessoires » Laptop tas

Laptop tas

geschreven door Constance

Zoals jullie gisteren hebben kunnen lezen was ik afgelopen maandag bij Ikea (waar het een gekkenhuis was, want het was de 1e maandag in de meivakantie en het regende pijpenstelen, dus iedereen naar Ikea met de kids), en daar heb ik niet alleen die handige en leuke laptop tafels gezien maar ook nog een hele voordelige en mooie laptop tas.

ikea laptoptas

In de tassenserie Upptäcka zitten 3 laptop tassen, 2 modellen zijn meer geschikt voor heren (de documententas en de schoudertas) terwijl de laptop tas toch meer een damesmodel is. Je kunt de Upptäcka serie uitbreiden met een handbagage trolley (helaas alleen in het zwart leverbaar, evenals de documententas en de schoudertas) en een weekendtas. De laptop tas en de weekendtas zijn er ook in het roze/rood en felgroen. En als je Ikea Family lid bent krijg je ook nog eens een lekkere korting op de tassen.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Constance de Wit 29 september 2016 - 11:57

Waar kan ik deze tassen nog meer kopen ?

Reageer
Constance 30 september 2016 - 05:04

Alleen bij Ikea zijn deze te koop

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com