Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De overstap naar Acer Chromebook deel 2 De overstap naar Acer Chromebook deel 2
  • Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis
  • Salontafel en poezenmand in één Salontafel en poezenmand in één
  • IKEA helpt je met opruimen IKEA helpt je met opruimen
ladygadgets

Laptop tafel

dave witIk heb een tijdje geleden een artikel geschreven over de Lounge-Book laptop tafel, maar ik ben (bij Ikea) ook verschillende modellen tegengekomen.

Tafel Dave is er in 2 modellen, het ene model ziet eruit als een groot dienblad (ook erg handig als bijzettafel) op een standaard (in hoogte verstelbaar) en het andere model is meer ‘design’ en oogt hierdoor een stuk stijlvoller. (Maar het prijsverschil is er dan ook naar, euro 29,95 of euro 99,95). Tafel Alve lijkt op een ouderwetse lessenaar en is ook leuk om te gebruiken als nacht- op gangkastje. Zowel Dave als Alve zijn in hoogte verstelbaar en meerdere kleuren leverbaar.  Ludvig is een plank die je tegen de muur bevestigt maar je kunt hem ook gebruiken als opbergruimte en als oplaadstation voor je mobiel, PDA en iPhone.

dave

alve
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?