You are here: Home » Accessoires » Laptop tafel

Laptop tafel

geschreven door Constance

dave witIk heb een tijdje geleden een artikel geschreven over de Lounge-Book laptop tafel, maar ik ben (bij Ikea) ook verschillende modellen tegengekomen.

Tafel Dave is er in 2 modellen, het ene model ziet eruit als een groot dienblad (ook erg handig als bijzettafel) op een standaard (in hoogte verstelbaar) en het andere model is meer ‘design’ en oogt hierdoor een stuk stijlvoller. (Maar het prijsverschil is er dan ook naar, euro 29,95 of euro 99,95). Tafel Alve lijkt op een ouderwetse lessenaar en is ook leuk om te gebruiken als nacht- op gangkastje. Zowel Dave als Alve zijn in hoogte verstelbaar en meerdere kleuren leverbaar.  Ludvig is een plank die je tegen de muur bevestigt maar je kunt hem ook gebruiken als opbergruimte en als oplaadstation voor je mobiel, PDA en iPhone.

dave

alve

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Inspirerende sites en handige producten - week 21 | O+ is hét on-line platform voor vrouwelijke ondernemers 28 mei 2010 - 12:41

[…] Philips komt met een strijkijzer voor mannen! Dat is toch ideaal voor zakenvrouwen zoals wij!- Handige laptop tafel van Ikea- Concrete aanpak om presentaties leuker, sterker en effectiever te makenGerelateerde […]

Reageer
Inspirerende sites en handige producten - week 21 | O+ is hét on-line platform voor vrouwelijke ondernemers 28 mei 2010 - 12:41

[…] Philips komt met een strijkijzer voor mannen! Dat is toch ideaal voor zakenvrouwen zoals wij!- Handige laptop tafel van Ikea- Concrete aanpak om presentaties leuker, sterker en effectiever te makenGerelateerde […]

Reageer
C.Pennings 21 februari 2016 - 21:56

Hallo, is het zwarte laptoptafeltje nog te bestellen? Zoja, wat is de prijs?
Met vriendelijke groeten

Reageer
Constance 22 februari 2016 - 11:38

Beste mevrouw, mijnheer, het artikel is van 6 jaar geleden en IKEA heeft inmiddels laptoptafel Alve (zie heet ie) uit het assortiment gehaald. Misschien via Marktplaats.nl proberen. De huidige collectie laptoptafels van IKEA kunt u hier bekijken; http://www.ikea.com/nl/nl/search/?query=laptop+tafel

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com