Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
shoppen

Online afvallen

afvallen

Er zijn weegschalen die communiceren via wifi of router en daardoor heeft ook internet zijn intrede gedaan op het gebied van afvallen en wegen.Er zijn 2 verschillende weegschalen en elke weegschaal heeft zijn eigen voordelen.

Zo is er de Withings weegschaal en deze stuurt je gewicht, vetmassa, bmi (dmv. wifi) naar je iPhone of webbrowser toe (en dat kan ook voor je hele gezin) en daarna kan je al je gegevens heel gemakkelijk verzamelen en bekijken. Ook kan je online een gewichtsprofiel aanmaken.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HD_Fk5qphfQ[/youtube]

De 2e online weegschaal, Youw8, werkt met een online personal coach en kan je samen afslankbuddies bij jou in de buurt aan de slag. Je doelen en resultaten worden opgeslagen en je krijgt allerlei adviezen en tips. Je sluit een kastje aan op je router en je gegevens worden doorgegeven via internet.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JIr8tKymrwQ[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?