You are here: Home » Beauty » Online afvallen

Online afvallen

geschreven door Constance

afvallen

Er zijn weegschalen die communiceren via wifi of router en daardoor heeft ook internet zijn intrede gedaan op het gebied van afvallen en wegen.Er zijn 2 verschillende weegschalen en elke weegschaal heeft zijn eigen voordelen.

Zo is er de Withings weegschaal en deze stuurt je gewicht, vetmassa, bmi (dmv. wifi) naar je iPhone of webbrowser toe (en dat kan ook voor je hele gezin) en daarna kan je al je gegevens heel gemakkelijk verzamelen en bekijken. Ook kan je online een gewichtsprofiel aanmaken.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HD_Fk5qphfQ[/youtube]

De 2e online weegschaal, Youw8, werkt met een online personal coach en kan je samen afslankbuddies bij jou in de buurt aan de slag. Je doelen en resultaten worden opgeslagen en je krijgt allerlei adviezen en tips. Je sluit een kastje aan op je router en je gegevens worden doorgegeven via internet.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JIr8tKymrwQ[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com