Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
shoppen

Fietstas voor fashionista’s

In mijn zoektocht naar de ideale transportfiets, ben ik niet alleen mooie fietsen tegengekomen, maar ook hele leuke en bijzondere fietsaccessoires.

fietstas easy rider

Op mijn huidige fiets heb ik een fietskrat zitten, maar op de nieuwe fiets (het wordt de Cortina Urban HPV) komt voorop een zgn. fietskistje en achterop (voor het eerst van mijn leven) dubbele fietstassen. Ik had nooit verwacht dat ik nog eens met fietstassen zou gaan fietsen want deze zijn vaak te lelijk voor woorden. Maar ik heb een paar hele mooie fietstassen gevonden, nl. de Fast Rider Double Bag Quilts. Dit zijn (eindelijk) eens hippe modellen want ze zijn gemaakt van lak-pvc en hebben, net als een Chanel tas, een doorgestikt patroon. Er zijn 3 kleuren, zwart, zilver en brons, en de bronskleurig past perfect bij roomkleur van mijn nieuwe fiets.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?