You are here: Home » Gadgets » Fietstas voor fashionista’s

Fietstas voor fashionista’s

geschreven door Constance

In mijn zoektocht naar de ideale transportfiets, ben ik niet alleen mooie fietsen tegengekomen, maar ook hele leuke en bijzondere fietsaccessoires.

fietstas easy rider

Op mijn huidige fiets heb ik een fietskrat zitten, maar op de nieuwe fiets (het wordt de Cortina Urban HPV) komt voorop een zgn. fietskistje en achterop (voor het eerst van mijn leven) dubbele fietstassen. Ik had nooit verwacht dat ik nog eens met fietstassen zou gaan fietsen want deze zijn vaak te lelijk voor woorden. Maar ik heb een paar hele mooie fietstassen gevonden, nl. de Fast Rider Double Bag Quilts. Dit zijn (eindelijk) eens hippe modellen want ze zijn gemaakt van lak-pvc en hebben, net als een Chanel tas, een doorgestikt patroon. Er zijn 3 kleuren, zwart, zilver en brons, en de bronskleurig past perfect bij roomkleur van mijn nieuwe fiets.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com