Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
shoppen

Fietstas voor fashionista’s

In mijn zoektocht naar de ideale transportfiets, ben ik niet alleen mooie fietsen tegengekomen, maar ook hele leuke en bijzondere fietsaccessoires.

fietstas easy rider

Op mijn huidige fiets heb ik een fietskrat zitten, maar op de nieuwe fiets (het wordt de Cortina Urban HPV) komt voorop een zgn. fietskistje en achterop (voor het eerst van mijn leven) dubbele fietstassen. Ik had nooit verwacht dat ik nog eens met fietstassen zou gaan fietsen want deze zijn vaak te lelijk voor woorden. Maar ik heb een paar hele mooie fietstassen gevonden, nl. de Fast Rider Double Bag Quilts. Dit zijn (eindelijk) eens hippe modellen want ze zijn gemaakt van lak-pvc en hebben, net als een Chanel tas, een doorgestikt patroon. Er zijn 3 kleuren, zwart, zilver en brons, en de bronskleurig past perfect bij roomkleur van mijn nieuwe fiets.