You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Mooi dock voor Macbook Pro

Mooi dock voor Macbook Pro

geschreven door testman

Als Macbook Pro gebruiker ben ik al tijden op zoek naar een mooi en betaalbaar dock. Onderweg gebruik ik mijn Macbook Pro zoals deze bedoeld is, maar op kantoor maak ik gebruik van, zoals zoveel mensen, een externe monitor. Wel zo gemakkelijk en het maakt je Macbook Pro nog sneller ook, omdat het geen capaciteit hoeft vrij te maken voor het scherm van de Macbook Pro zelf.

henge dock

Nu ligt mijn Macbook gewoon op het bureau. Niks aan de hand op zich, maar een dock zou toch wel mooi zijn en beschermd ook nog eens tegen katten die mijn bureau vaak uitkiezen om te slapen. Recentelijk werd ik via Twitter gewezen op de docks van Henge Docks. Wat ze goed doen bij Henge Docks, is dat je er net zo hebberig van wordt als de spullen van Apple zelf. Ze zijn namelijk gewoon erg mooi!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YOKu9uwdwZI&feature=player_embedded[/youtube]

De prijs voor een dock voor mijn Macbook Pro 13 inch is $59.95, klein probleem, ze zijn uitverkocht. Darom maar gebruik gemaakt van hun pre order mogelijkheid, waarbij je vrijblijvend een bestelling plaatst. Zo gauw het dock binnen is, horen jullie meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com