You are here: Home » Gadgets » Supertrash ontwerpt WK-jurkje

Supertrash ontwerpt WK-jurkje

geschreven door Constance

Meestal zijn de zgn. wk-voetbal attributen erg ‘man-gericht’ maar het biermerk Bavaria richt zich ook op de modieuze vrouw met de DutchyDress.

bavaria

De DutchyDress is ontworpen door SuperTrash en is een jurkje van oranje tricot en heeft een rood/wit/blauw koord en is zo ontworpen dat het iedereen past en staat. Je kunt hem dragen als jurk, maar ook als tuniek en met een lage hals voor of achter, kort of lang. Het model dat de DutchyDress gaat promoten is niemand minder dan voetbalvrouw Silvie van der Vaart. Je kunt de DutchDress vanaf 26 april as. in de supermarkten bij 8 blikken Bavaria bier kopen en natuurlijk ook op de webshop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com