Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Super service van Supertrash Super service van Supertrash
  • Supertrash Girls schoolspullen Supertrash Girls schoolspullen
  • Spijkers en Spijkers ontwerpen Bavaria EK-jurkje Spijkers en Spijkers ontwerpen Bavaria EK-jurkje
  • SuperTrash webshop SuperTrash webshop
  • Supertrash schoenen actie Supertrash schoenen actie
  • Catwalkshow AIFW 2011 Catwalkshow AIFW 2011
shoppen

Supertrash ontwerpt WK-jurkje

Meestal zijn de zgn. wk-voetbal attributen erg ‘man-gericht’ maar het biermerk Bavaria richt zich ook op de modieuze vrouw met de DutchyDress.

bavaria

De DutchyDress is ontworpen door SuperTrash en is een jurkje van oranje tricot en heeft een rood/wit/blauw koord en is zo ontworpen dat het iedereen past en staat. Je kunt hem dragen als jurk, maar ook als tuniek en met een lage hals voor of achter, kort of lang. Het model dat de DutchyDress gaat promoten is niemand minder dan voetbalvrouw Silvie van der Vaart. Je kunt de DutchDress vanaf 26 april as. in de supermarkten bij 8 blikken Bavaria bier kopen en natuurlijk ook op de webshop.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?