You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Wijn braintrainer app

Wijn braintrainer app

geschreven door Constance

Ben je dol op een lekker glas (rode of witte) wijn? Ik zei vroeger altijd een wijntje, maar dat mag absoluut niet van wijnexpert Harold Hamersma, die ook verantwoordelijk is voor de Wijn braintrainer Connaisseur.

connaisseur

De app is geschikt voor de iPhone en iPod Touch en je vergroot je kennis en test van wijn en door vragen goed te beantwoorden kan je op een steeds hoger niveau komen. En voor de echte ‘connaisseur’ wordt er maandelijks een kistje wijn beschikbaar gesteld. Harold Hamersma schreef speciaal voor de app 490 vragen over wijn. Zoals wat betekent Blanc de Blancs? Of wat is de ideale temperatuur voor rode wijn? De vragen zijn verspreid over verschillende niveaus, van wijndrinker tot connaisseur, en op deze manier wordt je kennis vergroot en kan je digitale oorkondes verdienen. Er zijn 3 spelvormen: in de quiz gaat het erom de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Bij 8 van de 10 vragen goed wordt je gepromoveerd naar een volgend niveau. In de snelheid-modus moet je de vragen zo snel mogelijk beantwoorden en dan is er ook nog de marathon en hierbij krijg je alle vragen achter elkaar waarbij een fout antwoord ‘game over’ is.


Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com