Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren
  • Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • December cadeautip; Sony gadgets December cadeautip; Sony gadgets
  • Krijg een Feyenoord ticket bij aankoop van de Sony Xperia XZ1 Krijg een Feyenoord ticket bij aankoop van de Sony Xperia XZ1
  • Sony introduceert de nieuwe NW-A35 Walkman Sony introduceert de nieuwe NW-A35 Walkman
ladygadgets

Sony bloggie

Ik heb het jullie afgelopen week al gemeld, ik ga de Sony bloggie testen.

sony

Aangezien ik op vakantie was naar Kenia, en daar ook nog eens door de vulkaanuitbarsting ‘vast’ ben komen te zitten, heeft de koerier al ettelijke malen vergeefs voor mijn vo0rdeur gestaan want hij kon het pakketje niet afleveren.

Maar ik heb bericht gekregen dat ik vandaag de Sony bloggie in ontvangst kan gaan nemen, dus kan het testen gaan beginnen. Ik kan niet wachten want ik ga as vrijdagavond heerlijk eten in de keuken van Restaurant de Librije in Zwolle (samen met collega blogoschrijvers Karin, www.koken.blogo.nl, Joost, www.arbeidsmarkt.blogo.nl en Harold, www.haroldhamersma.nl) en ik wil eigenlijk wel wat opnames maken van Jonny Boer en zijn keukenbrigade en natuurlijk de overheerlijke gerechten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?