You are here: Home » Accessoires » Sony bloggie

Sony bloggie

geschreven door Constance

Ik heb het jullie afgelopen week al gemeld, ik ga de Sony bloggie testen.

sony

Aangezien ik op vakantie was naar Kenia, en daar ook nog eens door de vulkaanuitbarsting ‘vast’ ben komen te zitten, heeft de koerier al ettelijke malen vergeefs voor mijn vo0rdeur gestaan want hij kon het pakketje niet afleveren.

Maar ik heb bericht gekregen dat ik vandaag de Sony bloggie in ontvangst kan gaan nemen, dus kan het testen gaan beginnen. Ik kan niet wachten want ik ga as vrijdagavond heerlijk eten in de keuken van Restaurant de Librije in Zwolle (samen met collega blogoschrijvers Karin, www.koken.blogo.nl, Joost, www.arbeidsmarkt.blogo.nl en Harold, www.haroldhamersma.nl) en ik wil eigenlijk wel wat opnames maken van Jonny Boer en zijn keukenbrigade en natuurlijk de overheerlijke gerechten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com