You are here: Home » Advertorial » Maak een reis door Europa met Renault

Maak een reis door Europa met Renault

geschreven door Constance

Heb je altijd al eens met je beste vriend(in), moeder, broer, zus, buurvrouw/man een rit door Europa willen maken in een Renault Mégane Coupé-Cabriolet?

renault

Schrijf je dan, met z’n tweeën, in voor een Very Good Trip en wie weet mogen jullie Nederland vertegenwoordigen in een rit door Europa. In een 8-tal Europese landen (Spanje, België, UK, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zwitserland en Nederland) wordt een 2-koppig team gekozen en uiteindelijk krijgt het orginelste en beste land/team 1 jaar de beschikking over een Renault Mégane Coupé-Cabriolet & Renault Wind inclusief de verzekeringen en de brandstof.

Hoe kan je je team inschrijven en winnaar van de Nederlandse voorronde worden? Maak een originele, grappige, bijzondere of leuke video van max. 1 minuut waarin jullie team zich presenteert en stuur deze video, voor 18 mei as in. Daarna worden er eind mei,  de 8 landenteams bekend gemaakt en ga je vanaf 14 juni t/m 9 juli met z’n tweeën een trip door Europa maken waarbij je tijdens elke missie 2 opdrachten moet volbrengen en hiervan moet je een foto maken, als bewijs dat je de proef hebt volbracht. En alle fans kunnen via internet en Facebook de avonturen van hun team volgen en vervolgens ook stemmen op hun favorieten!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vEDqHIkZQBo[/youtube]

buzzparadise

Gerelateerde artikelen

11 reacties

Tweets die vermelden Gadget Test: Samsung Galaxy Ace - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 11 februari 2011 - 13:19

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Constance Hage, mobilesmartfoon. mobilesmartfoon heeft gezegd: http://j.mp/frog9I Gadget Test: Samsung Galaxy Ace: Jullie hebben mijn verslag kunnen lezen … http://bit.ly/fahOu7 #hermes #electronic […]

Reageer
Tweets die vermelden Gadget Test: Samsung Galaxy Ace - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 11 februari 2011 - 13:19

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Constance Hage, mobilesmartfoon. mobilesmartfoon heeft gezegd: http://j.mp/frog9I Gadget Test: Samsung Galaxy Ace: Jullie hebben mijn verslag kunnen lezen … http://bit.ly/fahOu7 #hermes #electronic […]

Reageer
Meltem 11 februari 2011 - 23:42

Hallo,
Heeft u er misschien ook problemen mee gehad of heeft de Samsung Galaxy Ace nog meer nadelen dan wat u genoemd hebt?

Reageer
Constance 12 februari 2011 - 13:19

nee, de Ace heeft geen enkel probleem opgeleverd, hij werkt exact hetzelfde als mijn andere Samsung Galaxy

Reageer
Meltem 11 februari 2011 - 23:42

Hallo,
Heeft u er misschien ook problemen mee gehad of heeft de Samsung Galaxy Ace nog meer nadelen dan wat u genoemd hebt?

Reageer
Constance 12 februari 2011 - 13:19

nee, de Ace heeft geen enkel probleem opgeleverd, hij werkt exact hetzelfde als mijn andere Samsung Galaxy

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com