Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone
  • December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat
  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar
  • Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel
  • Wiko introduceert de View2 serie smartphones Wiko introduceert de View2 serie smartphones
shoppen

Maak een reis door Europa met Renault

Heb je altijd al eens met je beste vriend(in), moeder, broer, zus, buurvrouw/man een rit door Europa willen maken in een Renault Mégane Coupé-Cabriolet?

renault

Schrijf je dan, met z’n tweeën, in voor een Very Good Trip en wie weet mogen jullie Nederland vertegenwoordigen in een rit door Europa. In een 8-tal Europese landen (Spanje, België, UK, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zwitserland en Nederland) wordt een 2-koppig team gekozen en uiteindelijk krijgt het orginelste en beste land/team 1 jaar de beschikking over een Renault Mégane Coupé-Cabriolet & Renault Wind inclusief de verzekeringen en de brandstof.

Hoe kan je je team inschrijven en winnaar van de Nederlandse voorronde worden? Maak een originele, grappige, bijzondere of leuke video van max. 1 minuut waarin jullie team zich presenteert en stuur deze video, voor 18 mei as in. Daarna worden er eind mei,  de 8 landenteams bekend gemaakt en ga je vanaf 14 juni t/m 9 juli met z’n tweeën een trip door Europa maken waarbij je tijdens elke missie 2 opdrachten moet volbrengen en hiervan moet je een foto maken, als bewijs dat je de proef hebt volbracht. En alle fans kunnen via internet en Facebook de avonturen van hun team volgen en vervolgens ook stemmen op hun favorieten!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vEDqHIkZQBo[/youtube]

buzzparadise
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?