Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Praktische tips voor het aanpassen van de woning Praktische tips voor het aanpassen van de woning
  • Hoe wordt verf gemaakt deel 2 Hoe wordt verf gemaakt deel 2
  • Snoeren verbergen of je kabels pimpen! Snoeren verbergen of je kabels pimpen!
wonen

Ontwerp je eigen deurmat

mat en co

Iedereen heeft er op zijn minst één, maar vaak wel meerdere van in zijn of haar huis: deurmatten. Meestal koop je een mat uit puur functioneel oogpunt oftewel om het ergste straatvuil buiten of op zijn minst op de deurmat te houden. Omdat zo’n mat eigenlijk een noodzakelijke aanschaf is wordt er hooguit gekeken of de kleur een beetje matcht met de rest van de vloerbedekking.

 Maar waarom zou je een saaie effen mat bij je buitendeur(en) leggen? Bij Mat & Co kun je zelf je mat ontwerpen daar kun je zien welke soorten matten – zowel voor binnen als buiten – er geleverd kunnen worden en op  kun je direct beginnen met het ontwerpen van je mat.

Natuurlijk hoef je zo’n persoonlijke deurmat niet zelf te houden, het is ook een leuke binnenkomer (!) om een dergelijke mat cadeau te geven bijv. een huwelijk, jubileum, verjaardag of verhuizing. Ook is het mogelijk om een foto op een mat te laten afdrukken.

 Eigenlijk zonde om je voeten aan af te vegen!

Ingrid Gommers, InterieurTipgever West-Brabant en Zuid-Holland-zuid.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?