Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Nieuwe smaken YOGI TEA Nieuwe smaken YOGI TEA
  • De frisdrank Kombucha verovert nu ook Nederland De frisdrank Kombucha verovert nu ook Nederland
  • Met de THEEPLANK 2.0 serveer je thee op een bijzondere manier Met de THEEPLANK 2.0 serveer je thee op een bijzondere manier
  • Nieuw; MyMuesli Earl-Grey-Granola Nieuw; MyMuesli Earl-Grey-Granola
  • Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) opent Flagship Store Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) opent Flagship Store
shoppen

Exclusieve thee van Damman Frères

Damman Frères produceert al sinds 1692 thee en heeft het Franse publiek indertijd ook kennis laten maken met het drinken van thee. Ook hebben zij in de jaren 50 (vorige eeuw) de aromatische theeën geïntroduceerd en jaren 80 kwamen zij met Kristal theezakje op de markt wat ervoor zorgt dat de thee in het zakje optimaal tot zijn recht komt.

dammann freres

Je kunt in de online winkel terecht voor losse thee (13 soorten in heel veel verschillende smaken), theezakjes, kruidenthee en natuurlijk zijn alle soorten thee ook te koop in speciale theedozensets, blikjes en houten doosjes.  Natuurlijk verkopen zij ook theepotten en theekopjes. (Vooral de theepotten van Théière Van zijn prachtig.) Mocht je het nu teveel ‘gedoe’ vinden om je Damman Frères thee helemaal uit Frankrijk te laten komen, je kunt een (helaas) klein assortiment bestellen via Wereldkoffie.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?