You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Make-up tips voor een mooie close-up in high definition

Make-up tips voor een mooie close-up in high definition

geschreven door Constance

Blu-ray wordt steeds populairder dankzij de goede beeldkwaliteit. Als vrouw wil je er natuurlijk op je best uitzien voor een close-up in high definition. Make-up artist Lisa Eldridge geeft daarom 7 make-up tips voor de ultieme Blu-ray look: 

The Ugly Truth op Blu-ray Disc

The Ugly Truth op Blu-ray Disc

Huidverzorging
De Blu-ray look begint bij een mooie huid. Reinig en hydrateer je huid goed. Je make-up ziet er het beste uit op een goed verzorgde huid.
 
• Foundation
Wees subtiel met het gebruik van foundation. Een dikke laag zal je Blu-ray look geen goed doen. Kies een kleur die dicht bij je eigen huidskleur ligt. Het belangrijkste is dat je de oneffenheden camoufleert.
 
• Concealer
Voor de perfecte Blu-ray look is concealer een must. Met concealer werk je donkere kringen en oneffenheden weg.
 
• Highlighter
Een highlighter geeft je een frisse look. Ga niet te enthousiast met highlighter aan de slag. Een klein beetje op je jukbeenderen en de bovenkant van je lip is al voldoende.

• Poeder
Gebruik Silica poeder voor de juiste balans tussen te weinig en te veel glans. Begin bij je kin, neus en voorhoofd.

• Ogen, wimpers en wenkbrauwen
Oogschaduw – Breng je oogschaduw aan met een kwastje. Neem hierbij ook de arcadeboog mee voor grote opvallende ogen. 

Eyeliner – Voor eyeliner moet je de tijd nemen. Breng de eyeliner altijd zo dicht mogelijk tegen je wimpers aan. Hiermee voorkom je grove lijnen.              

Wimpers – Als je mascara opbrengt, let er dan op dat je alle wimpers vanaf de aanzet meepakt. Voor perfect gescheiden wimpers gebruik je een kammetje.         

Wenkbrauwen – Breng je wenkbrauwen in model met behulp van een wenkbrauwborsteltje en eventueel een potloodje. Leg de nadruk op het hoogste punt van je wenkbrauw voor een open blik.
 
• Lipstick en lipgloss
Droge of gebarsten lippen horen niet bij de Blu-ray look. Verzorg je lippen daarom met een beetje vaseline.              Lipliner breng je voorzichtig aan op de randjes van je lippen. Gebruik niet te veel lippenstift of lipgloss. In HD kan je het beste voor de natuurlijke look gaan.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com