You are here: Home » Fashion » Sex and the City 2

Sex and the City 2

geschreven door Constance

Vanaf juni as. kan je bij de Only filialen terecht voor de Sex and the City collectie.

sex and the city

En deze collectie bestaat onder meer uit jurkjes, gebleekte jeans en broeken met een hoge taille. Het is niet de eerste keer dat de vier stijliconen invloed hebben op de mode. De hoofdrolspeelster SJP zorgde meer dan eens voor enorme runs op items die ze droeg in de serie en de eerste film. De actrice kreeg hordes mensen aan de tutu’s en zette Manolo Blahnik voorgoed op de schoenenkaart.

Daarnaast is er een inspiratieboek uitgebracht van de tweede film: Sex and the City 2: The Official Companion Book. Het boek zit vol foto’s van alle outfits die de vrouwen in de nieuwe film dragen. Vanaf 14 mei is dit boek te koop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com