Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
shoppen

Sex and the City 2

Vanaf juni as. kan je bij de Only filialen terecht voor de Sex and the City collectie.

sex and the city

En deze collectie bestaat onder meer uit jurkjes, gebleekte jeans en broeken met een hoge taille. Het is niet de eerste keer dat de vier stijliconen invloed hebben op de mode. De hoofdrolspeelster SJP zorgde meer dan eens voor enorme runs op items die ze droeg in de serie en de eerste film. De actrice kreeg hordes mensen aan de tutu’s enĀ zette Manolo Blahnik voorgoed op de schoenenkaart.

Daarnaast is er een inspiratieboek uitgebracht van de tweede film: Sex and the City 2: The Official Companion Book. Het boek zit vol foto’s van alle outfits die de vrouwen in de nieuwe film dragen. Vanaf 14 mei is dit boek te koop.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?