You are here: Home » Shoppen » TASSEN WEEK: Fiorelli

TASSEN WEEK: Fiorelli

geschreven door Constance

Hoewel de naam Fiorelli anders doet vermoeden is dit een Engels tassenmerk. En wat vooral opvalt is dat zij de trends in tassen ‘vertalen’ naar zeer betaalbare modieuze tassen en accessoires.

fiorelli

Ik heb de collectie voor het najaar/winter 2010/2011 al mogen bewonderen en natuurlijk werd ik, als een echte tassenaddict, hebberig. Er komt heel veel paars, beige, bruin, blauw en grijs aan (van licht naar donker) maar natuurlijk ontbreekt ook de zwarte tas niet. Verder heeft Fiorelli speciaal voor de feestdagen,  tassen met pailletten en ook mooie, vrouwelijke, laptoptassen. Natuurlijk ontbreekt ook de clutchbag niet (eindelijk breekt ie door in Nederland). De modellen variëren van echte handtassen (dus zonder lange hengels) t/m schoudermodellen en natuurlijk ontbreekt ook het kleine (schuingedragen) tasje en is de Hobo weer van de partij. Ik kan niet echt een voorkeur uitspreken, want er is voor iedere vrouw wel een tas in de Fiorelli collectie te vinden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com