Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
  • Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis
  • Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go
  • Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue
  • Met Samsonite de piste op Met Samsonite de piste op
shoppen

TASSEN WEEK: Fiorelli

Hoewel de naam Fiorelli anders doet vermoeden is dit een Engels tassenmerk. En wat vooral opvalt is dat zij de trends in tassen ‘vertalen’ naar zeer betaalbare modieuze tassen en accessoires.

fiorelli

Ik heb de collectie voor het najaar/winter 2010/2011 al mogen bewonderen en natuurlijk werd ik, als een echte tassenaddict, hebberig. Er komt heel veel paars, beige, bruin, blauw en grijs aan (van licht naar donker) maar natuurlijk ontbreekt ook de zwarte tas niet. Verder heeft Fiorelli speciaal voor de feestdagen,  tassen met pailletten en ook mooie, vrouwelijke, laptoptassen. Natuurlijk ontbreekt ook de clutchbag niet (eindelijk breekt ie door in Nederland). De modellen variëren van echte handtassen (dus zonder lange hengels) t/m schoudermodellen en natuurlijk ontbreekt ook het kleine (schuingedragen) tasje en is de Hobo weer van de partij. Ik kan niet echt een voorkeur uitspreken, want er is voor iedere vrouw wel een tas in de Fiorelli collectie te vinden.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?