Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Open flessen wijn bewaren Open flessen wijn bewaren
  • Sulfree voor sulfiet vrije wijn Sulfree voor sulfiet vrije wijn
  • Unieke Vaderdagcadeaus Unieke Vaderdagcadeaus
  • Barbecook introduceert de Plancha Barbecook introduceert de Plancha
  • Wijnalmanak App Wijn & Liefde Wijnalmanak App Wijn & Liefde
  • Gadget Test: Eva Solo wijnglasrek voor vaatwasser Gadget Test: Eva Solo wijnglasrek voor vaatwasser
ladygadgets

Mail & win: Wijnreis door mijn lichaam

Mijn collega Blogo schrijver Harold Hamersma heeft afgelopen donderdag een nieuw wijnboek gelanceerd: Wijnreis door mijn lichaam. En onder het genot van een goed glas wijn (!) was www.ladygadgets.blogo.nl ook aanwezig.

wijnreis door mijn lichaam

Dit boek behandelt alle voordelen van het drinken van rode wijn, want je hele lichaam blijft gezond en fit als je regelmatig wijn(tje) drinkt. Nu is het boek Wijnreis door mijn lichaam niet alleen in boekvorm verschenen, maar ook als luisterboek (ingesproken door Harold H. zelf) en natuurlijk ook als e-book. En ik mag een, door Harold H. getekend exemplaar van ‘Wijnreis door je lichaam’ weggeven.

Mail & Win: Geef voor 30 april as. antwoord op de vraag: Hoeveel pagina’s telt het boek Wijnreis door mijn lichaam van Harold Hamersma? Mail je antwoord (met vermelding van je naam en adres) naar ladygadgets.blogo.nl@gmail.com