You are here: Home » Audio & video » Mail & win: Wijnreis door mijn lichaam

Mail & win: Wijnreis door mijn lichaam

geschreven door Constance

Mijn collega Blogo schrijver Harold Hamersma heeft afgelopen donderdag een nieuw wijnboek gelanceerd: Wijnreis door mijn lichaam. En onder het genot van een goed glas wijn (!) was www.ladygadgets.blogo.nl ook aanwezig.

wijnreis door mijn lichaam

Dit boek behandelt alle voordelen van het drinken van rode wijn, want je hele lichaam blijft gezond en fit als je regelmatig wijn(tje) drinkt. Nu is het boek Wijnreis door mijn lichaam niet alleen in boekvorm verschenen, maar ook als luisterboek (ingesproken door Harold H. zelf) en natuurlijk ook als e-book. En ik mag een, door Harold H. getekend exemplaar van ‘Wijnreis door je lichaam’ weggeven.

Mail & Win: Geef voor 30 april as. antwoord op de vraag: Hoeveel pagina’s telt het boek Wijnreis door mijn lichaam van Harold Hamersma? Mail je antwoord (met vermelding van je naam en adres) naar ladygadgets.blogo.nl@gmail.com

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com