Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • MYOMY Paperbag luiertas MYOMY Paperbag luiertas
  • Test; Case Logic rugzak en laptop tas Test; Case Logic rugzak en laptop tas
  • MaiQ; de perfecte werktas MaiQ; de perfecte werktas
  • Case Logic lanceert nieuwe laptoprugzak en laptoptas Case Logic lanceert nieuwe laptoprugzak en laptoptas
  • Vaderdag cadeautip; Basil fietstassen Vaderdag cadeautip; Basil fietstassen
  • Tintamar Vest Bag Tintamar Vest Bag
shoppen

TASSEN WEEK: Laptoptassen

Natuurlijk mag tijdens de TASSENWEEK ook de (dames)laptoptas niet ontbreken, en ik heb een aantal leuke, bijzondere en mooie modellen en merken voor je op een rijtje gezet. (Want het is nog erg moeilijk om een mooie dameslaptoptas te vinden.)

the kate

Ga je voor een designertas dan zijn de L.A.M.B. laptoptassen die Gwen Stefanie voor Apple ontworpen heeft helemaal geweldig. (Er is 1 nadeel: je kunt deze tassen alleen via US Unlocked.com bestellen, want in Nederland zijn ze niet te koop.)

Maar op de Nederlandse Apple website staan wel de mooie tassen van Knomo. En bij deze laptoptassen kan je ook een bijpassend hoesje voor je iPod & iPhone bestellen en zelfs reistassen.

Zoek je een beetje ‘extravagante’ print dan zijn de Abby New York tassen echt iets voor jou want hier kan je oa. terecht voor een zebra, luipaard en girafprint laptoptas maar ook voor een gecapitoneerd model.

Het Nederlandse merk Zomoy heeft een aantal leren tassen ontworpen die je als laptoptas kan gebruiken, maar er totaal niet uitzien als een laptoptas en dit geldt in het bijzonder voor het model McCoy.

Tenslotte zijn er nog de Acme Made tassen: The Trixy is sportief model handtas met genoeg plek voor je laptop. The Kate is een meer klassiek model, waarmee je ook op het terras gezien mag worden.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?