Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
ladygadgets

Tegen vieze beeldschermpjes

Ook zo’n last van vette vingers op het beeldscherm van je smartphone? In Japan hebben ze daar nu wat op gevonden: het ‘Wipe Shirt’. Dit witte overhemd heeft als extra feature een zwart lapje microfiber materiaal op de mouw of aan het voorpand. Met dit lekkere zachte lapje kun je gemakkelijk het scherm van je iPhone, HTC of Blackberry schoonvegen.

Wipe ShirtHet shirt is alleen verkrijgbaar in Japan en kost zo’n 150 dollar. En zo te zien is het shirt alleen verkrijgbaar in mannenmodel. Maar voor het damesmodel kan ik nog veel meer toepassingen bedenken: handig om je bril schoon te vegen, je make-up spiegeltje en die mooie grote glimmer om je ringvinger. Maar wat doe je met de vlek die achterblijft op het ingenaaide doekje? De hele dag rondlopen met een vies shirt is niet echt ladylike.

Zo’n lapje in de mouw van je jas lijkt me daarom een stuk handiger. Ben benieuwd welke kledingfabrikant er vandoor gaat met dit idee 😉

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?