Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Y-Ply relax krukje Y-Ply relax krukje
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
ladygadgets

Tegen vieze beeldschermpjes

Ook zo’n last van vette vingers op het beeldscherm van je smartphone? In Japan hebben ze daar nu wat op gevonden: het ‘Wipe Shirt’. Dit witte overhemd heeft als extra feature een zwart lapje microfiber materiaal op de mouw of aan het voorpand. Met dit lekkere zachte lapje kun je gemakkelijk het scherm van je iPhone, HTC of Blackberry schoonvegen.

Wipe ShirtHet shirt is alleen verkrijgbaar in Japan en kost zo’n 150 dollar. En zo te zien is het shirt alleen verkrijgbaar in mannenmodel. Maar voor het damesmodel kan ik nog veel meer toepassingen bedenken: handig om je bril schoon te vegen, je make-up spiegeltje en die mooie grote glimmer om je ringvinger. Maar wat doe je met de vlek die achterblijft op het ingenaaide doekje? De hele dag rondlopen met een vies shirt is niet echt ladylike.

Zo’n lapje in de mouw van je jas lijkt me daarom een stuk handiger. Ben benieuwd welke kledingfabrikant er vandoor gaat met dit idee 😉