Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Kerstcadeautip; Leren accessoires van Decoded Kerstcadeautip; Leren accessoires van Decoded
  • Mujjo sleeves en covers voor Apple Mujjo sleeves en covers voor Apple
  • Test: Minx Go speaker Test: Minx Go speaker
  • Logitech zonne-energie toetsenbord voor Apple Logitech zonne-energie toetsenbord voor Apple
  • Mooie LaCie laptophoezen voor je Mac Mooie LaCie laptophoezen voor je Mac
ladygadgets

Foof sleeves & hoesjes

Het Australische merk Foof maakt helemaal leuke sleeves voor je MacBook en iPad en hoesjes voor je iPhone.

foof

En ik denk bij AustraliĆ« gelijk aan schapen (lees Ugg) en inderdaad zijn er een aantal Foof iPhone hoesjes en de MacBook en iPad sleeves gevoerd met een schapenvachtje, waardoor je telefoon minder snel kan beschadigen. Een aantal modellen hebben een Aboriginal print aan de buitenkant en ik ben zelf helemaal weg van het ‘harige’ hoesje met girafprint (en ik heb dan wel geen iPhone, maar hij past ook heel mooi om mijn Samsung Diva). Een aantal modellen zijn te bestellen bij Dress my Laptop.nl.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?