Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Praktische tips voor het aanpassen van de woning Praktische tips voor het aanpassen van de woning
  • Hoe wordt verf gemaakt deel 2 Hoe wordt verf gemaakt deel 2
  • Ontwerp je eigen deurmat Ontwerp je eigen deurmat
wonen

Snoeren verbergen of je kabels pimpen!

wire blooms

Ook zo’n hekel aan snoeren in je woonkamer? Die bundels coaxkabels, electriciteitssnoeren en computerkabels die zo lelijk in het oog springen? Met stopcontacten op ca. 11cm hoogte of hoger vallen de snoeren op! Je ontkomt er bijna niet aan. Hoe kan je die nou eens leuk verbergen? TIP! Je kan iets verbergen maar ook iets wat je niet mooi vind pimpen waardoor het wél mooi wordt. 

Ik heb er wat op gevonden de zogenaamde “Wire blooms” , met deze kunststof houdertjes tover je een snoer om tot een eye catcher… het is een variatie op de aloude spijker en plastic houdertje die je in de plint spijkert.

wire blooms1

Een setje bestaat uit 13 kabelspijkertjes, waarmee je een snoer op de muur bevestigt: één vogel en 12 blaadjes. Op deze manier maak je van iets lelijks iets heel moois!

Als je het elektriciteits snoer een ander kleurtje geeft wordt het helemaal spannend!

Ellen Wijnia, InterieurTipgever Noord Holland Noord

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?