Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Zomerse zadels van HEER ZADEL Zomerse zadels van HEER ZADEL
  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Bohemian Vibes in de nieuwe IKEA zomercollectie Bohemian Vibes in de nieuwe IKEA zomercollectie
  • De Cobb Barbecue De Cobb Barbecue
  • Voorjaarscollectie Bugatti Shoes Voorjaarscollectie Bugatti Shoes
  • Sacha lanceert Sneakerlijn Sacha lanceert Sneakerlijn
shoppen

TASSEN WEEK: BOOT-BAG goes Summer

Ik heb vorig jaar al een artikel geschreven over de Boot-Bag, maar toen was het hartje winter.

boot-bag

Maar de Boot-Bag goes Summer! Want ook in het voorjaar en de zomer wil je je spulletjes (geld, make-up en mobieltje) meenemen maar je hebt niet altijd zin om een tas mee te slepen. Je kunt de Boot-Bag ook heel goed om je (skinny) jeans binden en met een teenslipper of sneakers combineren. En vooral tijdens een festival is de Boot-Bag ideaal, je hebt alles bij je en toch je handen vrij. De Boot-Bag is te koop in 4 modellen en kleuren.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?