Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Tom Sebastian lanceert een beauty-balans supplement; BlissFuel Tom Sebastian lanceert een beauty-balans supplement; BlissFuel
  • Zenner introduceert nieuwe borstels Zenner introduceert nieuwe borstels
  • Tom Sebastian lanceert zijn eigen boek Tom Sebastian lanceert zijn eigen boek
  • Een platte buik? Dat kan met Bodyhoop Een platte buik? Dat kan met Bodyhoop
  • MINI gestyled door Tom Sebastian MINI gestyled door Tom Sebastian
  • Specsavers Brildrager van het Jaar verkiezing 2012 Specsavers Brildrager van het Jaar verkiezing 2012
shoppen

TASSEN WEEK; Claudio Ferrici

Ik heb jullie vorig jaar kennis laten maken met de TOM tas, de tas die stylist Tom Sebastian heeft ontworpen voor Claudio Ferrici.

Claudio-Ferrici-logo

Sinds kort heeft de TOM tas er een paar zusjes en broertjes bij gekregen, nl. de TOM-me (hetzelfde model als de TOM-tas alleen een stuk kleiner), de TOM-jr (een langwerpig model dat lijkt op een clutch, maar dan met hengels) en tenslotte de TOM-wallet (een lekker groot model portomonnee die je ook als avondtasje kan gebruiken). Je kunt de hele TOM collectie op dit filmpje bekijken.

Maar Claudio Ferrici heeft nog veel meer mooie tassen voor aankomende zomer, zoals de ZIP (een hobo model), de JINA (een hele vrouwelijke laptoptas) of de CLUTCH. Je kunt online terecht voor de gehele collectie, maar er zijn ook heel veel verkooppunten verspreid door ons land. En natuurlijk in de 4 Claudio Ferrici winkels en bij de Bijenkorf.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?