You are here: Home » Shoppen » TASSEN WEEK; Claudio Ferrici

TASSEN WEEK; Claudio Ferrici

geschreven door Constance

Ik heb jullie vorig jaar kennis laten maken met de TOM tas, de tas die stylist Tom Sebastian heeft ontworpen voor Claudio Ferrici.

Claudio-Ferrici-logo

Sinds kort heeft de TOM tas er een paar zusjes en broertjes bij gekregen, nl. de TOM-me (hetzelfde model als de TOM-tas alleen een stuk kleiner), de TOM-jr (een langwerpig model dat lijkt op een clutch, maar dan met hengels) en tenslotte de TOM-wallet (een lekker groot model portomonnee die je ook als avondtasje kan gebruiken). Je kunt de hele TOM collectie op dit filmpje bekijken.

Maar Claudio Ferrici heeft nog veel meer mooie tassen voor aankomende zomer, zoals de ZIP (een hobo model), de JINA (een hele vrouwelijke laptoptas) of de CLUTCH. Je kunt online terecht voor de gehele collectie, maar er zijn ook heel veel verkooppunten verspreid door ons land. En natuurlijk in de 4 Claudio Ferrici winkels en bij de Bijenkorf.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com