You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » iPhone stickers

iPhone stickers

geschreven door Constance

Wil je geen hoesje of cover voor om je iPhone maar ben je zijn zwarte of witte achterkantje een beetje zat?

iPhone_Stickers

Dan kan je nu, dmv. de iPhone stickers, je iPhone een totaal ander uiterlijk geven.  De stickers, die leverbaar zijn in verschillende designs, zijn gemaakt van hoogwaardig 3M materiaal. Hierdoor zijn ze makkelijk aan te brengen, bieden ze bescherming en laten ze geen lijmresten achter als je hem verwijderd. De iPhone 3G Stickers bedekken de voor- en achterkant en zijn precies op maat gemaakt voor de iPhone dus je hebt in enkele minuten een strak nieuw design!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com