Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De feestdagen IKEA collectie De feestdagen IKEA collectie
  • Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis
  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur
ladygadgets

Lichtshow in je bad

Ikzelf ben meer een douchetypje, maar mijn zusje ‘zweert’ bij een bad (ik vind het veel te lang te duren voordat het bad gevuld, en dan is het water altijd te warm en dan moet er weer koud water bij en dan na 5 minuten wil ik er weer uit).

badlamp

Maar speciaal voor alle badmeisjes is er nu een speciale onderwater LED lamp die ervoor zorgt dat je onder water kunt genieten van een echte lichtshow. De lamp heeft 4 LED’s en je kunt 5 verschillende shows instellen (van hele snelle overgangen naar verschillende kleuren tot een geleidelijke overgang en alles wat daartussen zit). De LED verlichting heeft de kleuren blauw, rood, groen en oranje en door het gewicht zinkt ie naar de bodem van je bad.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?