You are here: Home » Gadget nieuws » Lichtshow in je bad

Lichtshow in je bad

geschreven door Constance

Ikzelf ben meer een douchetypje, maar mijn zusje ‘zweert’ bij een bad (ik vind het veel te lang te duren voordat het bad gevuld, en dan is het water altijd te warm en dan moet er weer koud water bij en dan na 5 minuten wil ik er weer uit).

badlamp

Maar speciaal voor alle badmeisjes is er nu een speciale onderwater LED lamp die ervoor zorgt dat je onder water kunt genieten van een echte lichtshow. De lamp heeft 4 LED’s en je kunt 5 verschillende shows instellen (van hele snelle overgangen naar verschillende kleuren tot een geleidelijke overgang en alles wat daartussen zit). De LED verlichting heeft de kleuren blauw, rood, groen en oranje en door het gewicht zinkt ie naar de bodem van je bad.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com