You are here: Home » Beauty » Harajuku Lovers

Harajuku Lovers

geschreven door Constance

De Harajuku Girls zijn terug en hoe! Ze zijn er nu als Sunshine Cutie (suhn-shahyn) (kyoo-tee), voor plezier in de zon.

HL Sunshine Cuties collectie

Met hun gepedicuurde tenen en nieuwe, frisse zomergeur zijn Love (met haar vintage badpak, zonnebril en de bloem in haar haar) , Lil’Angel (in mini bikini en haarband), Music (draagt de marinelook bikini en een bloem in haar haar), Baby (als echt meisje-meisje gekleed in een roze bikini met ruches) en G (in een podiumkostuum met een smokingtopje en short) te vinden op het strand.

Vanaf half april kan je de 5 dames kopen, maar let op: de oplage is gelimiteerd dus moet je erop tijd bij zijn om je favoriete girl (of alle Sunshine Cuties) kopen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?