You are here: Home » Beauty » Haarextensions van Balmain

Haarextensions van Balmain

geschreven door Constance

Het Franse merk Balmain is niet alleen bekend door haar couture maar ook door de haarstukken.

balmain hair

Talloze sterren, zoals Paula Abdul en Christina Aguilera, gebruiken het DoubleHair systeem van Balmain Hair. De haarextentions zijn gemaakt van echt haar en zijn in verschillende kleuren en lengtes te koop. En ook kan je je eigen haar meer volume geven. Het voordeel van Systeme Volume is ook dat het geen uren duurt voordat je extentions in je haar zitten, maar je hebt binnen 35 minuten lang en vol haar! Natuurlijk heeft Balmain Hair ook een speciale verzorgingslijn voor Systeme Volume, Cosmetique genaamd. De speciale formule stimuleert de haargroei van nieuw haar en ook wordt je hoofdhuid herstelt en gevoed. Tevens zorgt Cosmetique ervoor dat gekleurd haar niet verder beschadigd wordt.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qcC_CnqhxOs[/youtube]

Nu ben ikzelf in het bezit van (behoorlijk) dun haar, dus het lijkt me echt geweldig om een keer dik en lang haar te hebben, ipv. de korte bob die ik met heel veel moeite heb laten groeien.

Gerelateerde artikelen

7 reacties

Gadget test: LG wasmachine - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 21 oktober 2010 - 07:40

[…] in Gadget Test, Getting Organized, Home Gadgets, Men's Gadgets.Gisteren is ie weer opgehaald, het testexemplaar van de LG wasmachine die ik een tijdje heb mogen gebruiken. Nadat ie nog snel een paar […]

Reageer
Gadget test: LG wasmachine - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 21 oktober 2010 - 07:40

[…] in Gadget Test, Getting Organized, Home Gadgets, Men's Gadgets.Gisteren is ie weer opgehaald, het testexemplaar van de LG wasmachine die ik een tijdje heb mogen gebruiken. Nadat ie nog snel een paar […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com