Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • LOV x HaticeSchmidt make-up collectie LOV x HaticeSchmidt make-up collectie
  • essence Fall Back to Nature essence Fall Back to Nature
  • Primark PS… collectie krijgt Leaping Bunny certificaat Primark PS… collectie krijgt Leaping Bunny certificaat
  • Moederdag cadeautip; BE Cool koeltassen Moederdag cadeautip; BE Cool koeltassen
  • Black Friday Kruidvat acties Black Friday Kruidvat acties
shoppen

Tom tas voor shoppen.blogo.nl

In juli vorig jaar ben ik op de AIFW Tom Sebastian tegen het lijf gelopen en hij heeft mij toen een kijkje gegeven in ‘zijn’ TOM tas, deze tas heeft hij speciaal ontworpen voor Claudio Ferrici. (Dat filmpje kan je bekijken.)

tom tas

Dat de TOM tas een groot succes is zal je niet verbazen, want mede door de enorme belangstelling vanuit het buitenland (zoals Rusland en Denemarken) zijn bij ons in Nederland de lijsten enorm lang geworden. Maar afgelopen maandag was het zo ver, ik heb mijn TOM tas by Claudio Ferrici ontvangen. Ik heb gekozen voor de donkerbruine/beige slangenprint (ik ben nl. dol op dierenprints) maar de TOM tas is ook te koop in effen kleuren (bruin, zwart, camel en beige), een combinatie van bruin met beige of met een crocoprint (in zwart of bruin). En de TOM tas is nu ook online te bestellen. Speciaal voor de lezers van shoppen.blogo.nl geef ik ook een kijkje in mijn TOM tas. (En hij is echt reuze handig, praktisch en ook nog een super elegant en vrouwelijk.)[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JTK5HXQByec&feature=player_embedded[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?