You are here: Home » Accessoires » Luxe make-uptafel

Luxe make-uptafel

geschreven door Constance

Wat de workmate is voor de mannen, is deze make-uptafel van Sephora voor de ladies. De Luxury Lighted Makeup Stand heeft alles wat je nodig hebt om je een ware visagist te voelen. De Makeup Stand heeft ruime opbergmogelijkheden voor al je make-up en accessoires. Daarnaast zijn de laden in het centrale compartiment uitneembaar. Zo heb je altijd volledige bewegingsvrijheid. Luxury Lighted Makeup Stand

De Luxury Lighted Makeup Stand is volledig inklapbaar tot een verrijdbare trolley, waardoor je deze gemakkelijk kunt meenemen op reis. Je hoeft niet bang te zijn dat hij beschadigd: het frame is van stevig aluminium gemaakt en de zijpanelen zijn vlamvertragend. Het oog wil natuurlijk ook wat. De lampjes rondom de spiegel geven niet alleen genoeg licht om bij te werken, ze zorgen ook voor een instant Hollywood-gevoel.

Heb je altijd al carrière als visagist willen maken of wil jij je in je eigen huis voelen als een Hollywood-diva, dan is dit jouw ultieme gadget! De Luxury Lighted Makeup Stand is alleen online verkrijgbaar op http://www.sephora.com.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com