Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • LOV x HaticeSchmidt make-up collectie LOV x HaticeSchmidt make-up collectie
  • essence Fall Back to Nature essence Fall Back to Nature
  • Primark PS… collectie krijgt Leaping Bunny certificaat Primark PS… collectie krijgt Leaping Bunny certificaat
  • Moederdag cadeautip; BE Cool koeltassen Moederdag cadeautip; BE Cool koeltassen
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
ladygadgets

Luxe make-uptafel

Wat de workmate is voor de mannen, is deze make-uptafel van Sephora voor de ladies. De Luxury Lighted Makeup Stand heeft alles wat je nodig hebt om je een ware visagist te voelen. De Makeup Stand heeft ruime opbergmogelijkheden voor al je make-up en accessoires. Daarnaast zijn de laden in het centrale compartiment uitneembaar. Zo heb je altijd volledige bewegingsvrijheid. Luxury Lighted Makeup Stand

De Luxury Lighted Makeup Stand is volledig inklapbaar tot een verrijdbare trolley, waardoor je deze gemakkelijk kunt meenemen op reis. Je hoeft niet bang te zijn dat hij beschadigd: het frame is van stevig aluminium gemaakt en de zijpanelen zijn vlamvertragend. Het oog wil natuurlijk ook wat. De lampjes rondom de spiegel geven niet alleen genoeg licht om bij te werken, ze zorgen ook voor een instant Hollywood-gevoel.

Heb je altijd al carrière als visagist willen maken of wil jij je in je eigen huis voelen als een Hollywood-diva, dan is dit jouw ultieme gadget! De Luxury Lighted Makeup Stand is alleen online verkrijgbaar op http://www.sephora.com.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?