Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert smartphone en tablet accessoires Kruidvat lanceert smartphone en tablet accessoires
  • Acer lanceert de Iconia Tab 10 Acer lanceert de Iconia Tab 10
  • Last-Minute Kerstcadeaus Last-Minute Kerstcadeaus
  • Test; Case Logic SureFit covers Test; Case Logic SureFit covers
  • Test; Case Logic SureFit covers Test; Case Logic SureFit covers
  • Tintamar Vest Bag Tintamar Vest Bag
ladygadgets

Digitaal kookboek op je aanrecht

qooq.comHelaas alleen (nog) in het Frans verkrijgbaar, maar wel heel handig: de Qooq. Het is een soort (spat)waterdicht tablet-pc op anti-slip-pootjes van 26 bij 17 cm, die je neer kunt zetten op je aanrecht zodat het niet in de nattigheid of kruimels ligt. Het belangrijkste: er zitten een heleboel recepten in (500) die met een abonnement ook nog eens elke maand aan te vullen zijn.

Geen gehannes met laptops in de keuken die onherroepelijk vies worden of aan je aanrecht gaan vastplakken, of exemplaren waarvan toetsenborden onbruikbaar worden omdat het scherm op de energiestand was gesprongen en je met deeghanden moest kijken hoeveel suiker erbij moest.

Blijkbaar heeft Qooq echter geen internationale ambities want zowel de site als de recepten zelf zijn alleen in het Frans… dus als iemand nog een handeltje zoekt? Importeer de Qooq naar Nederland en help alle amateurkoks een einde te maken aan het geknoei!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?