You are here: Home » Gadgets » Basiscollectie van WE Fashion

Basiscollectie van WE Fashion

geschreven door testman

Iedereen kent natuurlijk wel de artikelen waar je basisgarderobe uitmoet bestaan, zoals de LBD, een goede jeans en een blouse. Maar waar koop je die?

we fashion

WE Fashion heeft nu (voor haar en hem) de zgn. Style Icons collectie samengesteld. Deze bestaan voor haar uit 9  en voor hem uit 7 kledingstukken. En elk kledingstuk is genummerd.

Nr. 1 is een kostuum voor hem, nr. 2 een  jeans voor haar en hem, nr. 3 een blouse/overhemd voor haar en hem, nr.4 een broek voor haar, nr. 5 de bekende LBD voor haar, nr. 6 een trenchcoat voor haar en hem, nr. 7 een  hemdje voor haar, nr. 8 een  vest voor haar en hem, nr. 9 een blazer voor haar,nr. 10 een trui voor hem, nr. 11 een stropdas  en  nr. 12 een lekkere grote tas voor haar.  Alle basics zijn uitgevoerd in de basiskleur zwart. En momenteel krijg je (bij je aankopen vanaf euro 169,- uit de Style Icons collectie) ook nog eens een zwarte handbagage trolley cadeau!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com