You are here: Home » Design meubels » Krachtig ontwerp van subtiel materiaal: papier!

Krachtig ontwerp van subtiel materiaal: papier!

geschreven door Constance

paper01_debbieWijskamp

In veel styling projecten die ik doe komt het hergebruik van materialen naar voren. Ik vind het mooi als ontwerpers een product kunnen ontwerpen/maken van ‘weggegooid materiaal’ en dan ziet het er vaak ook nog eens geweldig uit! Debbie Wijskamp heeft een prachtige productlijn ontworpen genaamd ‘Paperpulp’,zoals de naam al zegt.. gemaakt van gerecycled papier! Ik heb een karaf en beker gebruikt voor een Papier productie in de Viva (verschijnt halverwege december, zal het zeker laten zien in de blog), en was meteen verliefd op het krachtige product wat ontstaan is uit het subtiele materiaal, papier. Zie hieronder de producten van Debbie Wijskamp, bijgevoegd ook een leuk filmpje waarbij het proces te zien is.

Tip: Bewaar zelf alle papierresten, in week 51 is een inspirerende papierproductie te zien in de Viva en zal er in deze blog ook een artikel aan wijden met tips en ideetjes!

paper05
paperpulp_kast9
paper03

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com