You are here: Home » Ladygadgets » Samsung Galaxy Spica (i5700)

Samsung Galaxy Spica (i5700)

geschreven door Constance

Samsung heeft haar nieuwste Android smartphone geintroduceerd, de Galaxy Spica (i5700).

samsung galaxy

De Galaxy Spica (i5700) is een full-touch Antroid mobieltje, met toegang tot Optic Internet en alle mobiele services van Google. Ook ben je in contact met Face en MySpace. Speciaal voor de decembermaand is de Galaxy Spica nu verkrijgbaar met een JFK-pack en daarin vind je oa. de Samsung Lifestyle Card. Met deze kaart kan je profiteren van kortingen op het gebied van fashion, lifestyle en entainment. Verder heeft de Samsung Galaxy Spica DivX zodat je gelijk je video’s kunt bekijken. De Google services zijn toegangelijk onder 1 knop, zoals Google Search, Maps, Gmail, YouTube en Google Talk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com