You are here: Home » Eten & koken » SENSEO Limited Edition by Marcel Wanders

SENSEO Limited Edition by Marcel Wanders

geschreven door Constance

De bekende koffiemachine Senseo krijgt een nieuw jasje, en dit is jasje is ontworpen door de bekende ontwerper Marcel Wanders!

marcel wanders for senseo
De Senseo Limited Edition by Marcel Wanders (wel een hele mond vol) is verkrijgbaar in 2 kleuren (transparant rood en grijs) en zal alleen verkrijgbaar zijn tijdens de aankomende feestmaanden en daardoor zeer exclusief. Op de verpakking vind je het bekende motief van Marcel Wanders terug en evenals op de Senseo zelf en natuurlijk ook op de bijgeleverde Senseo kopjes. De set zit in een speciale geschenkverpakking en gaat Euro 119,- kosten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com