You are here: Home » Shoppen » LOOkX introduceert 2 nieuwe mascara’s

LOOkX introduceert 2 nieuwe mascara’s

geschreven door Constance

Een van de meest verkochte beautyproducten is……….. de mascara! Want wie wil er nu niet mooie, lange en volle wimpers.

BIG_VOLUME_MASCARA

LOOkX heeft nu 2 nieuwe mascara’s ontwikkeld (proefdiervrij). De 1e is de LOOkX Big Volume mascara en deze geeft, dmv. de speciale borstel, een volle wimper. De mascara beschermt, verstevigd en verzorgen de wimpers en je geeft ze ook nog een mooie krul. Dus volume en krul in-een!

De 2e mascara is de LOOkX Naturel Waterproof Mascara en deze mascara geeft je wimpers een mooie zwarte kleur en een glans en toch zien je wimpers er natuurlijk uit. En door de unieke formule is de mascara waterafstotend.

En natuurlijk gaat shoppen.blogo.nl beide mascara’s voor jullie testen, dus binnenkort meer………

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com