You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Test Nintendo DS spel My Baby2

Test Nintendo DS spel My Baby2

geschreven door Constance

De aankomende dagen krijg ik een nieuw spel voor mijn Nintendo DS in de brievenbus en dit is het spel My Baby2. (My Baby2 is ook beschikbaar voor de Wii.)

my baby2

Wat is de bedoeling van My Baby2? Je baby (je kan kiezen voor een jongen of een meisje) is 1 jaar geworden en vanaf deze leeftijd ga je voor je baby zorgen. Dit ‘verzorgen’ gaat doordat je baby 3 jaar oud is. Je maakt de 1e stapjes mee en ook hoor je hem of haar de eerst pappa of mamma zeggen. Je begint met het geven van een naam en het kiezen van kleertjes en accessoires. Natuurlijk wordt er een babykamer gemaakt, met natuurlijk leuk speelgoed. Verder moet je de baby regelmatig eten geven en verschonen.

Ik heb zelf geen kinderen, en ik denk dat het voor mij een leuke ’test’ is om te kijken of ik als moeder geschikt zou zijn geweest ;). Zodra ik My Baby2 gespeeld heb, volgt de uitgebreide review.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com