You are here: Home » Gadgets » Samsung Eco mobiele telefoon

Samsung Eco mobiele telefoon

geschreven door Constance

Samsung brengt begin volgend jaar een weer mobiele telefoon op de markt, nl. de Blue Earth (S7550) en dit mobieltje is de 1e van de nieuwe generatie ecovriendelijke telefoons.  Er waren al eco mobieltjes maar deze hadden hele beperkte mogelijkheden. De Blue Earth heeft een mooi design, een lager energieverbruik en groene herbruikbare materialen maar ook de nieuwste multimediatechnologie.

eco samsung

De Blue Earth is gemaakt van plastic (PCM) uit waterflessen en tijdens het maken van de telefoon is het energieverbruik en de koolstofemissie verminderd. Tevens bevatten de telefoon en de lader geen schadelijke stoffen, zoals vlamvertragers, polyvinylchloride en weekmakers. Door de ‘Eco-modus’ zet je de helderheid van je display, verlichtingsduur en de Bluetooth in een energie besparende modus. Met de ‘Eco-Walk’ functie en de stappenteller kan je precies berekenen hoeveel CO2 uitstoot je vermindert door te gaan lopen of te fietsen, ipv. dat je de auto neemt en kan je uitrekenen hoeveel bomen je hebt bespaard.

Ook de verpakking is gemaakt van papier met milieuvriendelijke inkt en je kunt deze hergebruiken als een fotolijstje of een pennenbak. En je kunt je Blue Earth zelfs opladen dmv. het zonnepaneel aan de achter van de telefoon, dus je lader heb je niet altijd nodig. samsung zon

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com