You are here: Home » Accessoires » Philips notebook hoes

Philips notebook hoes

geschreven door Constance

Philips heeft allerlei handige accessoires gebracht die het reizen met je laptop een stuk aangenamer maken.

philips notebook hoes

Zo is er nu een Philips notebook hoes die een combinatie heeft van een zachte ondergrond (zodat ie comfortabel op je schoot ligt) met een harde toplaag voor een goede stabiliteit. De HeatProtect laag zorgt ervoor dat je laptop niet oververhit raakt, want hij zorgt voor een goede luchtcirculatie en ventilatie. De binnenkant van de hoes is gevoerd met suede en er zit ook een verborgen handvat en opbergruimte in. De hoes is verkrijgbaar voor notebooks van 10, 13, 14 en 15 inch. notebook op schoot

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com