You are here: Home » Gadgets » Fietstas

Fietstas

geschreven door Constance

Zoek je een leuke fietstas met bijbehorende kratje voorop je transport- of omafiets?

holland box

Dan is de Holland set van Fast Rider een hele leuke optie. De Holland (dubbele) fietstas wordt geopend en afgesloten met klittenband en er zit een speciale LED uitsparing op zodat je je achterlamp makkelijk aan en uit kunt doen. Ook zit er een opening op voor je snelbinders.

fietstas

Ik heb zelf al een plastic melkkratje op mijn fiets, maar anders was ik gelijk naar de winkel gegaan voor de Holland Box. De Holland Box is een houten krat en deze wordt bevestigd voorop of achterop je fiets. De Holland Box is gevoerd met een Holland hoes en deze hoes is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de Holland fietstas.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com