You are here: Home » Accessoires » Draadloze muziek door je hele huis

Draadloze muziek door je hele huis

geschreven door Constance

Sonos heeft een geheel nieuw muzieksysteem op de markt gebracht, nl. de Sonos ZonePlayer S5.

sonos S5

Met de ZonePlayer S5 krijg je een muzieksysteem, waarbij je draadloos in je hele huis je muziek kunt afspelen en toegang tot de iTunes bibliotheek op de computer en duizenden internetradiostations en je kunt de player bedienen dmv. de Sonos Controller die speciaal voor de iPhone is ontwikkeld.  Je gebruikt je iPhone of je iPod dan als afstandsbediening.

Verder staat S5 voor de 5 speakers die de alles-in-een ZonePlayer heeft. Deze speakers bieden een topkwaliteit geluid en bestaat uit 2 tweeters, 2 drivers voor de middentonen en een subwoofer. Dankzij de internetverbinding van de S5 kan je ook naar duizenden internetradiostations luisteren en krijg je toegang tot de smart radio van Deezer.  Ook is de S5 aan te sluiten op je iPod, cd-speler, tv of dvd-speler.

Zoals alle Sonos ZonePlayers is ook de S5 eenvoudig te installeren en uit te breiden en is deze volledig uitwisselbaar met alle andere Sonos-producten. Een kamer voorzien van muziek is slechts een kwestie van de S5 inpluggen. Eén ZonePlayer of Sonos ZoneBridge moet verbonden zijn met de router, de rest van het systeem werkt draadloos.

Vanaf 10 november as. kan je de Sonos ZonePlayer S5 kopen, dus een leuk cadeau voor de Sint of de Kerstman.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com