You are here: Home » Ladygadgets » Poken voor liefdadigheid

Poken voor liefdadigheid

geschreven door Constance

Do you Poken, is een vraag die mij steeds vaker gesteld wordt. Ofwel heb ik een Poken en kunnen we op die manier onze gegevens (van sociale netwerken) uitwisselen. Handig want je hoeft niet te gaan typen in je mobiel of je visitekaartje te voorschijn te halen. En de Poken’s worden steeds diverser en daarmee voor elk wat wils.

Photo 51

Nu is er een nieuwe trend. Uiteraard in Japan begonnen waarmee je een nieuw “jasje” voor je Poken kunt kopen. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel. Deze goede doel Pokens zijn superschattig en je doet er nog iets mee terug ook.

Wil je er ook een voor het goede doel kopen of juist een zelfde soort actie opzetten, dan kun je contact opnemen met do you pokenof de Japanse goede doelen site (alleen in het Japans ;-(

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com