You are here: Home » Schoenen & laarzen » Duo Boots

Duo Boots

geschreven door Constance

Ik heb in het verleden zelf ook een paar laarzen van Duo Boots gekocht. Ik heb mijn laarzen toen nog gepast in de Duo Boots winkel in Amsterdam. Helaas is deze winkel sinds kort gesloten en kan je alleen nog maar online terecht. (Kijk hier voor dat artikel.)

Elk seizoen wordt er weer een nieuwe collectie laarzen en schoenen gepresenteerd en altijd nav. de nieuwste modetrends.En alles wordt gemaakt van Italiaans leer.

De Duo Boots trends zijn Dark Romance, Retro Chic en Country Heritage. In Dark Romance staan ‘Gothic’ invloeden centraal met rijke stoffen en de kleuren zwart, robijn en amathist.
Retro Chic is gebaseerd op militaire kostuums, compleet met linten, gespen en knopen in de kleuren azurblauw en paars. En Country Heritage is meer geent op het Engelse landleven met de daarbij behorende ruiten en velours.

Vind je het moeilijk om online je schoenen of laarzen te kiezen en heb je behoefte aan een (gratis) persoonlijk advies kan je altijd telefonisch contact opnemen met de Duo Boots ‘helpdesk’.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com