You are here: Home » Gadget nieuws » Parrot MinikitSlim Chic Bluetooth Carkit

Parrot MinikitSlim Chic Bluetooth Carkit

geschreven door

Vandaag ben ik jarig en wat krijg ik dan van mijn schat? Natuurlijk een leuke gadget! Een aantal dagen geleden schreef ik een artikel over de Parrot Minikit Slim Chic Bluetooth Carkit. Helemaal leuk, ik ben gelijk aan het testen gegaan en wat denk je? Hij (zij) ziet er niet alleen helemaal Ladylike uit, het werkt ook nog eens geweldig!

Ik belde eigenlijk gewoon nooit in de auto vanwege dat vervelende headsetje wat bij mijn telefoon geleverd werd, wat altijd in de knoop zit. Noodgedwongen belde ik na mijn autorit iedere gemiste oproep na, waarom heb ik in vredesnaam nooit eerder een BlueTooth Carkit aangeschaft?? Ik zeg: Echt een aanrader, ik ben er helemaal blij mee…

Met drie knoppen is het hele apparaatje te bedienen inclusief menu voor volume en contactpersonen via spraakherkenning. Dit moet ik nog wel even instellen, maar aangezien ik volgede week mijn nieuwe telefoon binnenkrijg wacht ik daar nog even mee. Ook over mijn uiteindelijke keuze, voor wat betreft mijn nieuwe telefoon, zal ik later nog een artikel schrijven.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com