You are here: Home » Schoenen & laarzen » Timberland

Timberland

geschreven door Constance

Afgelopen dagen ben ik weer in New York geweest en er vielen mij 2 dingen op: er waren heel veel winkels gesloten (failliet) maar er waren ook veel winkels (en winkelsketens) bijgekomen.

Zo kwam ik in Soho een Timberlandwinkel tegen (net geopend) en achterin de winkel stonden 2 pc’s.
Je kunt nu online je eigen ‘custommade’ Timberland ontwerpen en laten maken, onder de noemer ‘Built your own‘.

Er zijn 2 heren-, 3 dames- en 2 kindermodellen beschikbaar en er zijn heel veel kleurencombinaties mogelijk. Ook kan je je initialen op de schoenen laten zetten en als je geen inspiratie hebt, kan je ook op de site ‘afkijken’.
Ik werd zelf helemaal blij van het damesmodel (14 inch). Ik ben gelijk aan de slag gegaan en je kunt echt alles zelf kiezen: de kleur van de zool, het stiksel, de ogen voor de veters, de veters etc.. Maar aan het einde van het bestelproces kwam de domper, er wordt niet naar het buitenland verzonden. Dus Timberland, mijn vraag is nu: Wanneer bieden jullie dit in Nederland aan?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com